Slimme Folie is handig & trending

Slimme folie is een duurzame schakelbare privacyfolie voor uw ramen. Toro Belettering biedt een eenvoudig systeem dat u in- en uitschakelt met uw smartphone. De privacy oplossing voor thuis en op kantoor of bijvoorbeeld als whiteboard of raamdecoratie.

Toro-Belettering.nl gebruikt de volgende producten voor het aanbrengen van slimme folie

Slimme folie?

Met slimme folie zorgt u voor de ultieme privacy ervaring door makkelijk te schakelen tussen doorzichtige ramen en geblindeerde ramen, en dat met een druk op een knop. U kunt slimme privacy folie toepassen op kantoor ramen, woning ramen en auto ramen.

Slimme Folie - strandhuis ramen slimmefolie uit - Toro Belettering Slimme Folie - strandhuis ramen slimmefolie aan - Toro Belettering

Slimme folie?

Met slimme folie zorgt u voor de ultieme privacy ervaring door makkelijk te schakelen tussen doorzichtige ramen en geblindeerde ramen, en dat met een druk op een knop. U kunt slimme privacy folie toepassen op kantoor ramen, woning ramen en auto ramen.

Slimme Folie - strandhuis ramen slimmefolie uit - Toro Belettering Slimme Folie - strandhuis ramen slimmefolie aan - Toro Belettering

Voordelen van slimme folie

Slimmefolie kan gebruikt alle soorten glazen oppervlaktes. Met een druk op de afstandsbediening, muur schakelaar of smartphone schakelt u eenvoudig tussen helder transparant en ondoorzichtig mat. Slimme folie is een innovatieve schakelbare privacyfolie gemaakt van Polymer Dispersed Liquid Crystal ofwel PDLC film en is een uniek gepatenteerd materiaal dat op ramen wordt aangebracht. 

Handig in gebruik

Makkelijk in- en uitschakelen met een centrale wand controller of via een app voor android of iphone

Ultieme privacy oplossing

Met slimme folie behoud u de controle over de zichtbaarheid en inkijk van uw ramen

Diverse (decoratieve) kleuren

Ook met slimme folie kiest voor een kleur die bij uw inrichting past. Laat u informeren over de huidige beschikbare kleuren

In ieder formaat beschikbaar

Van 1.5 meter Breed, tot wel 30 meter in lengte. U kunt slimme folie toepassen op kleine tot enorme raam oppervlaktes

Ontdek meer over slimme folie

Hoe werkt slimme folie?

Door middel van laagspanning elektriciteit verandert de folie van transparant naar ondoorzichtig (mat). Door gebruik te maken van speciale adapters is het mogelijk om kleine tot grote afmetingen te leveren. De folie word speciaal tot op de millimeter nauwkeurig gesneden door onze partner slimmefolie.net. Slimme folie is de ultieme blinderings-oplossing voor huis, kantoor en auto of bedrijfswagen.

Slimme Folie - werkruimte slimmefolie uit - Toro Belettering Slimme Folie - werkruimte slimmefolie aan - Toro Belettering

Welke slimme folies zijn verkrijgbaar?

Slimme folie is een recente innovatie die pas in recente jaren in populariteit toeneemt. Het aanbod met kleuren is daardoor nog beperkt. Op dit moment kunt u naast zwart, wit en grijs, kiezen uit de kleuren blauw, geel, rood en groen. Klik hier om een verzoek in te dienen, bij een x aantal verzoeken gaan wij voor u en andere klanten aan de slag om de gewenste kleur beschikbaar te stellen.

Wat zijn de eigenschappen van slimme folie?

Hoogste transparantie die er bestaat, 89%

Hoogste kwaliteit beschikbaar in de industrie

Hoogste UV blokkering van 99%

Verlaging in de energiekosten door isolatie van de folie

Slimme Folie - cube kantoor schakelbare folie uit - Toro Belettering Slimme Folie - cube kantoor schakelbare folie aan - Toro Belettering

Toepassingsmogelijkheden slimme folie:

Scheidingswand in kantoor of werkruimtes

Met slimme folie creëert u de ideale werkruimte binnen uw kantoor. Werkt u gezamenlijk aan een project? Dan zet u de scheidingswand op transparant. Werkt ieder personeelslid voor zich? Dan zet u de scheidingswand op ondoorzichtig.

Flexibele privacy afscheiding

Zoekt u een flexibele afscheidingsoplossing? Dan is slimme folie de perfecte oplossing. In sommige ruimtes zoals kleedkamers kunt de folie inschakelen, of indien gewenst, bijvoorbeeld tijdens een event, uitschakelen.

Scheidingswand tussen woonkamer en keuken

Geef extra pit aan uw gezamenlijke woon- en eetkamer. Met slimme folie maakt kunt u voordelig een design glazen scheidingswand plaatsen.

Ziekenhuizen

Wellnesscentra

Bankinstellingen

Loket of balie

Schuifdeuren

Etalages

Examenruimtes

De toepassingsmogelijkheden van slimme folie zijn enorm. Niet alleen werk- en woonruimtes zijn geschikt voor bedienbare raamfolie, ook ieder type voertuig ramen kan gebruik maken van deze innovatieve toepassing.

Wat kost slimme folie?

De prijs voor slimme folie is uitsluitend beschikbaar op aanvraag. Geef hieronder uw gewenste afmeting aan en u ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

1
2
Slimme Folie - slimme folie icon - Toro Belettering

Wist u dat...

Slimme folie de ideale vervanger is van traditionele gordijnen, lamellen en vitrages. Doordat u de folie alleen nog hoeft af te stoffen is slimme folie de oplossing voor een hygiënisch, anti-allergisch en eenvoudig schoon publieksgebouw, kantoor of woning.