Veelgestelde Vragen

Algemene vragen

De wrap en raam folies zijn van hoge kwaliteit. Wel zijn er diverse aanbieders met ieder een andere levensduur. Wij bieden minimaal 10 jaar garantie op wrappen, beletteren en wallprints.

Voor raamfolie, wraps en belettering op voertuigen bieden wij levenslang garantie.

De wraps, stickers en raam folies van Toro-Belettering.nl zijn van de hoogste kwaliteit en gaan daarom levenslang mee, mits goed onderhouden.

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na de factuurdatum. Later betalen? Neem dan contact op voor overleg.

Helaas beschikken wij momenteeel nog niet over de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Doorgaans leveren wij al binnen 24 uur, u zal dus zelf even moeten overleggen met collega's, vrienden of familie om u te laten ophalen/brengen.

Ja dat is mogelijk, maar wij stellen het zeer op prijs als u minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of schriftelijk de afspraak annuleert of verzet.

Annuleert of verzet u de afspraak te laat? Dan zijn wij gedwongen om kosten voor de ingeplande tijd in rekening te brengen. Dit is een bedrag van maximaal 55 euro. 

Ja zeker! U bent helemaal vrij om uw eigen design te maken en aan te leveren. Indien nodig kan ons team (in overleg) uw design verder verfijnen.

U kunt uw design uploaden via het offerte formulier.

Belettering vragen

Wrapping vragen

Toro-belettering.nl maakt gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit wrap folie. Uw ontvangt daarom de bijbehorende garantie.

Bij belettering kunt u ook kiezen voor diverse soorten stickers. Bij wrappen maken we gebruik van een speciale folie waarmee wij uw voertuig, of onderdelen daarvan, inpakken.

Toro-belettering.nl maakt gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit belettering stickers en wraps. Uw ontvangt daarom de bijbehorende garantie.

Lever uw voertuig(-en) schoon en droog aan. Eventueel kunnen wij voor een meerprijs uw voertuig reinigen, vermeld dit eventueel bij uw offerte aanvraag.

Wij bieden diverse soorten beletteringen voor uw voertuig(-en). Het verschil zit in het visuele effect. Denk aan belettering met losse merknaam stickers, reflecterende stickers, 3D wrapping folie per auto onderdeel of full color prints.

U kunt beletterde en gewrapte voertuigen gewoon wassen zoals gebruikelijk. Heeft u net uw voertuig laten wrappen? Wacht dan nog maximaal 2 weken met wassen. Wel adviseren wij om uw voertuig(-en) met de hand te wassen. Bij voorkeur wasstraat vermijden.

Volgens de wet moet u bij de RDW melden dat uw auto van kleur is veranderd (door stickers of wraps). Dit geld overigens alleen voor particulieren, niet voor bedrijsauto's. De RDW past de kleur op het kentekenbewijs aan naar de nieuwe kleur.

Raamfolie vragen

Toro-belettering.nl maakt gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit raamfolie. Uw ontvangt daarom levenslang garantie.

Wij bieden garantie op:

  • loslaten
  • verkleuren
  • barsten
  • krimpen
  • helderheid
  • UV
  • kleurechtheid

Raamfolie word gebruikt om de ramen van uw voertuig te tinten met een bepaalde donkerheidsgraad. Het zicht van buitenaf word zodoende gereduceerd. De toepassing van raamfolie is dus beperkt, het is wel mogelijk om een extra film laag aan te brengen waardoor de ramen van uw voertuig warmte van buitenaf weren.

Raamfolie word aangebracht aan de binnenzijde van het voertuig.

Dat is afhankelijk van de donkerheid van de gekozen folie. Doorgaans merkt u er niets van, alleen met de donkerste folie soorten is het zicht iets donkerder dan normaal.

Raamfolie is uitzonderlijk sterk materiaal en is daarom krasbestendig.

Kies voor de expert in reclame uitingen. Laat u verassen met gelikt resultaat!

Waarom Toro-Belettering.nl?

Bij Toro Belettering wordt u persoonlijk benaderd in uw aanvraag. Met reeds 15 jaar ervaring in wrappen, tinten, beletteren en ontchromen, zijn wij de ideale partner voor al uw styling en reclame opdrachten. Doe vandaag nog een aanvraag voor een prijsopgave.

Vraag een offerte aan

Interesse in onze dienstverlening? Laat uw voertuig zoals auto, bestelwagen of vrachtwagen professioneel stylen met een mooi design of uw persoonlijke reclame boodschap.