Privacybeleid

Toro-belettering.nl trzet zich in voor het beschermen van uw privacy. Neem contact met ons op via info@toro-belettering.nl als u vragen of problemen heeft met betrekking tot het gebruik van uw Persoonsgegevens en wij staan u graag bij.

Door gebruik te maken van deze site of/en onze diensten stemt u in met de verwerking van uw Persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Inhoudsopgave

  1. Definities die in dit beleid worden gebruikt
  2. De beginselen voor gegevensbescherming die wij volgen
  3. Welke rechten heeft u met betrekking tot uw Persoonsgegevens
  4. Welke persoonsgegevens verzamelen wij over u
  5. Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken
  6. Wie heeft er nog meer toegang tot uw persoonsgegevens
  7. Hoe we uw gegevens beveiligen
  8. Informatie over cookies
  9. Contactgegevens

Definities

Persoonsgegevens – alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.
Verwerking – elke bewerking of set van bewerkingen die worden uitgevoerd op persoonsgegevens of op sets van persoonsgegevens.
Betrokkene – een natuurlijke persoon wiens persoonsgegevens worden verwerkt.
Kind – een natuurlijke persoon jonger dan 16 jaar.
Wij/ons (al dan niet gekapitaliseerd) –

Beginselen voor gegevensbescherming

We beloven de volgende gegevensbeschermingsprincipes te volgen:

  • Verwerking is rechtmatig, eerlijk, transparant. Onze verwerkingsactiviteiten hebben gegronde redenen. We houden altijd rekening met uw rechten voordat persoonsgegevens worden verwerkt. Wij zullen u op verzoek informatie verstrekken over verwerking.
  • Verwerking is beperkt tot het doel. Onze verwerkingsactiviteiten passen in het doel waarvoor Persoonsgegevens zijn verzameld.
  • Verwerking gebeurt met minimale gegevens. Wij verzamelen en verwerken alleen de minimale hoeveelheid persoonsgegevens die nodig is voor welk doel dan ook.
  • De verwerking is beperkt met een periode. Wij slaan uw persoonsgegevens niet langer op dan nodig is.
  • We zullen ons best doen om de nauwkeurigheid van gegevens te garanderen.
  • We zullen ons best doen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen.

Rechten van betrokkene

De betrokkene heeft de volgende rechten:

  1. Recht op informatie – wat betekent dat u recht hebt om te weten of uw persoonsgegevens worden verwerkt; welke gegevens worden verzameld, van waar ze worden verkregen en waarom en door wie het wordt verwerkt.
  2. Recht op toegang – wat betekent dat u het recht hebt om toegang te krijgen tot de gegevens die van/over u zijn verzameld. Dit omvat uw recht om een kopie van uw verzamelde Persoonsgegevens op te vragen en te verkrijgen.
  3. Recht op rectificatie – wat betekent dat u het recht hebt om rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen die onjuist of onvolledig is.
  4. Recht op verwijdering – wat betekent dat u in bepaalde omstandigheden verzoeken om verwijdering van uw persoonsgegevens uit onze administratie.
  5. Recht om de verwerking te beperken – wat betekent dat u bepaalde voorwaarden van toepassing hebt, heeft u het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.
  6. Recht om bezwaar te maken tegen verwerking – dit betekent dat u in bepaalde gevallen het recht hebt om bezwaar te maken tegen verwerking van uw Persoonsgegevens, bijvoorbeeld in het geval van direct marketing.
  7. Recht om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking – wat betekent dat u het recht hebt om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking, inclusief profilering; en niet te worden onderworpen aan een beslissing uitsluitend gebaseerd op geautomatiseerde verwerking. Dit recht u uitoefenen wanneer er een resultaat van de profilering die juridische gevolgen heeft met betrekking tot of aanzienlijk van invloed op u produceert.
  8. Recht op gegevensportabiliteit – u hebt het recht om uw persoonsgegevens te verkrijgen in een machineleesbaar formaat of als dit haalbaar is, als een directe overdracht van de ene processor naar de andere.
  9. Het recht om een klacht in te dienen – in het geval dat wij uw verzoek weigeren op grond van de Toegangsrechten, zullen wij u een reden geven waarom. Als u niet tevreden bent met de manier waarop uw verzoek is afgehandeld, neem dan contact met ons op.
  10. Recht op de hulp van de toezichthoudende autoriteit – wat betekent dat u recht heeft op de hulp van een toezichthoudende autoriteit en het recht op andere rechtsmiddelen, zoals het claimen van schadevergoeding.
  11. Recht om toestemming in te trekken – u hebt het recht om een bepaalde toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens in te trekken.

Gegevens die we verzamelen

TODO – Informatie die u ons hebt verstrekt
Dit kan uw e-mailadres, naam, factuuradres, huisadres etc – voornamelijk informatie die nodig is voor het leveren van een product / dienst of om uw klantervaring bij ons te verbeteren. We bewaren de informatie die u ons verstrekt om u te laten reageren of andere activiteiten op de website uit te voeren. Deze informatie omvat bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres.

TODO – Informatie die automatisch over u wordt verzameld
Dit omvat informatie die automatisch wordt opgeslagen door cookies en andere sessietools. Bijvoorbeeld uw winkelwageninformatie, uw IP-adres, uw winkelgeschiedenis (indien van toepassing is) enz. Deze informatie wordt gebruikt om uw klantervaring te verbeteren. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten of de inhoud van onze website bekijkt, kunnen uw activiteiten worden geregistreerd.

TODO – Informatie van onze partners
We verzamelen informatie van onze vertrouwde partners met de bevestiging dat ze juridische redenen hebben om die informatie met ons te delen. Dit is ofwel informatie die u hen rechtstreeks hebt verstrekt met of dat ze hebben verzameld over u op andere juridische gronden. Bekijk hier de lijst van onze partners.

Openbaar beschikbare informatie
We kunnen informatie over u verzamelen die openbaar beschikbaar is.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken

Wij gebruiken uw Persoonsgegevens om onze service aan u te bieden.

  • Dit omvat bijvoorbeeld het registreren van uw account;
  • u andere producten en diensten te bieden die u hebt aangevraagd;
  • u op uw verzoek promotionele artikelen te verstrekken en met u te communiceren met betrekking tot deze producten en diensten;
  • communiceren met u en u op de hoogte te stellen van wijzigingen in diensten.
  • uw klantervaring te verbeteren;
  • voldoen aan een wettelijke of contractuele verplichting;

Wij gebruiken uw Persoonsgegevens op legitieme gronden en/of met uw toestemming.

Op grond van het aangaan van een contract of het nakomen van contractuele verplichtingen verwerken wij uw Persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u te identificeren;
  • om u een dienst te verlenen of om u een product te sturen/aanbieden;
  • te communiceren voor verkoop of facturering;

Op grond van legitiem belang verwerken wij uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u gepersonaliseerde aanbiedingen* (van ons en/of onze zorgvuldig geselecteerde partners) te sturen;
  • het beheren en analyseren van ons klantenbestand (aankoopgedrag en geschiedenis) om de kwaliteit, verscheidenheid en beschikbaarheid van aangeboden/geleverde producten te verbeteren;
  • het uitvoeren van vragenlijsten met betrekking tot klanttevredenheid;

Zolang u ons niet anders hebt geïnformeerd, beschouwen wij u producten/diensten die vergelijkbaar zijn of vergelijkbaar zijn met uw aankoopgeschiedenis/surfgedrag als ons gerechtvaardigd belang.

Met uw toestemming verwerken wij uw Persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u nieuwsbrieven en campagneaanbiedingen te sturen (van ons en/of onze zorgvuldig geselecteerde partners);
  • voor andere doeleinden hebben we uw toestemming gevraagd;

Wij verwerken uw Persoonsgegevens om te voldoen aan de wettelijke verplichting en/of uw Persoonsgegevens te gebruiken voor de mogelijkheden die wettelijk worden geboden. Wij behouden ons het recht voor om de verzamelde persoonsgegevens te anontiseren en dergelijke gegevens te gebruiken. We gebruiken gegevens buiten het toepassingsgebied van dit beleid alleen wanneer deze worden geanonimiseerd. We bewaren uw factureringsgegevens en andere informatie die over u is verzameld zolang als nodig is voor boekhoudkundige doeleinden of andere verplichtingen die voortvloeien uit de wet, maar niet langer dan TODO

We kunnen uw persoonsgegevens verwerken voor aanvullende doeleinden die hier niet worden genoemd, maar die compatibel zijn met het oorspronkelijke doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Om dit te doen, zullen we ervoor zorgen dat:

  • het verband tussen doeleinden, context en aard van persoonsgegevens geschikt is voor verdere verwerking;
  • de verdere verwerking zou uw belangen en er zou een passende waarborg voor de verwerking zijn.

Wij zullen u informeren over verdere verwerking en doeleinden.

Wie heeft nog meer toegang tot uw persoonsgegevens

Wij delen uw Persoonsgegevens niet met vreemden. Persoonlijke gegevens over u worden in sommige gevallen verstrekt aan onze vertrouwde partners om u de service mogelijk te maken of om uw klantervaring te verbeteren. We delen uw gegevens met:

Onze verwerkingspartners:

Onze zakenpartners:

Verbonden derden:

Wij werken alleen met verwerkingspartners die in staat zijn om een adequaat niveau van bescherming van uw persoonsgegevens te garanderen. Wij maken uw persoonsgegevens bekend aan derden of ambtenaren wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn. We kunnen uw persoonsgegevens aan derden bekendmaken als u ermee heeft ingestemd of als er andere juridische redenen voor zijn.

Hoe we uw gegevens beveiligen

Wij doen ons best om uw persoonsgegevens veilig te houden. We gebruiken veilige protocollen voor communicatie en het overbrengen van gegevens (zoals HTTPS). We gebruiken anonyering en pseudonimiseren waar nodig. We controleren onze systemen op mogelijke kwetsbaarheden en aanvallen. TODO – beschrijf aanvullende beveiligingsmaatregelen.

Ook al doen we ons best, we kunnen de veiligheid van informatie niet garanderen. We beloven echter geschikte autoriteiten op de hoogte te stellen van datalekken. We zullen u ook op de hoogte stellen als er een bedreiging is voor uw rechten of interesses. We zullen er alles aan doen om inbreuken op de beveiliging te voorkomen en om autoriteiten te helpen als er inbreuken optreden.

Cookies en andere technologieën die we gebruiken

We gebruiken cookies en/of vergelijkbare technologieën om het gedrag van klanten te analyseren, de website te beheren, de bewegingen van gebruikers te volgen en informatie over gebruikers te verzamelen. Dit wordt gedaan om uw ervaring met ons te personaliseren en te verbeteren.

Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer is opgeslagen. Cookies slaan informatie op die wordt gebruikt om sites te laten werken. Alleen wij hebben toegang tot de cookies die door onze website zijn gemaakt. U uw cookies op browserniveau beheren. De keuze om cookies uit te schakelen kan uw gebruik van bepaalde functies belemmeren.

We gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:

  • Noodzakelijke cookies – deze cookies zijn nodig om een aantal belangrijke functies op onze website te kunnen gebruiken, zoals inloggen. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie.
  • Functionaliteitscookies – deze cookies bieden functionaliteit die het gebruik van onze service gemakkelijker maakt en het bieden van meer gepersonaliseerde functies mogelijk maakt. Ze kunnen bijvoorbeeld uw naam en e-mail in reactieformulieren onthouden, zodat u deze informatie de volgende keer niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer u commentaar geeft.
  • Analytics cookies – deze cookies worden gebruikt om het gebruik en de prestaties van onze website en diensten bij te houden
  • Advertentiecookies – deze cookies worden gebruikt om advertenties te tonen die relevant zijn voor u en voor uw interesses. Bovendien worden ze gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken. Ze worden meestal op de website geplaatst door reclamenetwerken met toestemming van de websiteoperator. Deze cookies onthouden dat u een website hebt bezocht en deze informatie wordt gedeeld met andere organisaties, zoals adverteerders. Vaak worden targeting- of advertentiecookies gekoppeld aan sitefunctionaliteit die door de andere organisatie wordt geleverd.

U cookies verwijderen die in uw computer zijn opgeslagen via uw browserinstellingen. U ook cookies van derden beheren met behulp van een platform voor privacyverbetering, zoals google informatie of youronlinechoices.com/beschermingvan-jouw-privacy. Ga voor meer informatie over cookies naar autoriteitpersoonsgegevens.nl.

We gebruiken Google Analytics om verkeer op onze website te meten. Google heeft een eigen privacybeleid dat u hier bekijken. Als u zich wilt afmelden voor tracking door Google Analytics, gaat u naar de opt-outpagina van Google Analytics.

Contact Informatie

Toro Belettering
Oude Blaauweg 18 1521 RN Wormerveer
0031627613166
info@toro-belettering.nl

Controleautoriteit

Toni Matias

Wijzigingen in dit privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.
De laatste wijziging vond plaats op 14 februari 2020.