Ramen tinten voor een stoere uitstraling en inbraakpreventie

Ramen tinten of blinderen is het aanbrengen van een sterke en krasbestendige blinderingsfolie. Met geblindeerde autoruiten zorgt u voor meer privacy en een sportieve look voor uw voertuig. Ook is blinderen de oplossing om energie te besparen en een betere veiligheid bij ongevallen.

Toro-Belettering.nl gebruikt de volgende producten voor het aanbrengen van blinderingsfolie

Ramen laten tinten?

Bekijk de voorbeelden

Voordelen van ramen tinten of blinderen

Onze klanten tinten hun ruiten om verschillende uiteenlopende redenen, of u nou een modebewuste chauffeur bent of een ouder die zijn/haar kinderen wil beschermen tegen de UV straling, schittering van de zon of glasscherven bij een ongeval.

Warmtewerend

Blindeerfolie houd warmte tegen (ongeveer 47%)

Energiebesparend

De airco verbruikt minder energie

Stralingwerend

UV straling wordt met geblindeerde ramen voor 99% gefilterd

Inbraakwerend

Raamfolie werkt inbraak vertragend door minder inkijk

Veiligheid

Tot 5x sterkere ruiten met speciale raamfolie, dus minder scherven en rondspringende ruit splinters tijdens een ongeval

Waarom uw ramen laten tinten?

Verhoog uw comfort

Getinte ruiten komen goed van pas als u regelmatig met de kinderen in de auto rijd. Bij een montage van bijvoorbeeld een 5% folie  kan de warmte met maar liefst 43% verminderen. 

Indirect zorgt dit er voor dat de airconditioning van de auto (indien aanwezig) minder wordt belast waardoor het verbruik van uw brandstof zal dalen. 

Daarnaast zal uw auto sneller koeler worden wanneer de temperatuur buiten op zijn hoogtepunt staat.

verhoog-comfort-met-geblindeerde-ramen

Reducatie van UV-straling

Het hangt er natuurlijk van af welke sterkte folie u gebruikt om de ramen te tinten, de meeste folies kunnen tot 99% van de schadelijke UV-straling filteren. Een belangrijk voordeel.

Daarnaast zorgt de combinatie van UV-straling en de hitte ervoor  dat de interieurbekleding en het plastic van uw auto vervaagt en schade begint te vertonen. Getinte ruiten zorgen er dus voor dat de autobekleding er langer nieuw blijft uitzien.  

Ramen Tinten - verbeterde beveiliging met blinderen - Toro Belettering

Verbeterde beveiliging

Auto inbraken zijn de dag vandaag schering en inslag en dit zeker in drukke steden waar de criminaliteit hoog ligt. Als een toevallige voorbijganger iets waardevols in uw auto ziet liggen, kan hij makkelijk verleidt worden om de autoruit in te slaan en spullen te stelen. Getinte ruiten beperkt dus de zichtbaarheid en zorgt er ook voor dat het verbrijzelde glas in de folie blijft plakken, waardoor de diefstal langer zal duren, wat weer niet ideaal is voor de gelegenheidsdief. Getinte ruiten zijn in dit geval zeker aan te raden wanneer u bijvoorbeeld heel wat geld hebt geïnvesteerd in een geluidsinstallatie of wanneer u regelmatig waardevol materiaal in uw auto laat liggen.

Stoere uitstraling

Je kan ook je ramen tinten, gewoon omdat het er mooi uitziet. Getinte ruiten zorgt onmiddellijk voor een volledige andere uitstraling van je auto.

Ramen Tinten - stoere uitstraling getinte ruiten - Toro Belettering

Minder schittering en fel licht

Getinte ruiten zorgen ervoor dat de licht sterkte van de zon niet meer zo intens door de autoruiten komt  en zo niet langer op  jou schijnt . Daarnaast kan er ook een strook folie op de voorruit worden geplaatst (rekening houden met de wettelijke bepalingen) zodat je als bestuurder  niet steeds je zonnebril hoeft op te zetten bij felle zon. Een voordeel tijdens de wintermaanden wanneer de zon laag aan de horizon hangt.

Ramen Tinten - meer privacy - Toro Belettering

Meer privacy

Professionele chauffeurs, beroemdheden, welstellende families of personen die op hun privacy staan kiezen ook vaak om hun ruiten te tinten net omdat ze niet overal opgemerkt willen worden. Als inzittende zal je nog steeds perfect de buitenwereld kunnen bewonderen, al wordt het voor de buitenstaanders zo goed als onmogelijk (afhankelijk van de folie sterkte)om binnen te kijken in de auto wanneer je voorbij rijd. 

Ramen Tinten - donkere auto ramen - Toro Belettering

Kies voor de expert in reclame uitingen. Laat u verassen met gelikt resultaat!

Waarom Toro-Belettering.nl?

Bij Toro Belettering wordt u persoonlijk benaderd in uw aanvraag. Met reeds 25 jaar ervaring in wrappen, tinten, beletteren en ontchromen, zijn wij de ideale partner voor al uw styling en reclame opdrachten. Doe vandaag nog een aanvraag voor een prijsopgave.

Vraag een offerte aan

Interesse in onze dienstverlening? Laat uw voertuig zoals auto, bestelwagen of vrachtwagen professioneel stylen met een mooi design of uw persoonlijke reclame boodschap.