zwarte gevel wrap woonpand

Zwarte Gevel Wrap Woonpand

Dit woonpand in Amsterdam met witte gevel panelen, zag er enigzins vervallen uit. Het oververven van deze gevelpanelen is een tijdrovende en kostbare klus, daarom is er gekozen voor gevel wrap techniek van Avery Dennison. Deze gevel wrap folie gaat uitzonderlijk lang mee en oogt strak en stijlvol. Deze wrap folie is één van de Avery façade films waarop wij levenslang garantie bieden, de perfecte keuze voor het vernieuwen van een voorgevel.

Gevelrenovatie met bekleding buiten panelen

Dit woonpand met gevelpanelen van kunststof, was behoorlijk aangetast door regen en vocht. De gevelpanelen van trespa en kunststof die doorgaans in de bouw gebruikt worden zijn nou eenmaal gevoelig voor nat en vochtig weer. Het overschilderen van deze panelen is niet 123 gedaan, vaak moet het materiaal geschuurd worden, om vervolgens met meerdere lagen geschilderd te worden. In plaats van schilderen bieden heeft ons team de gevelpanelen beplakt met façade film folie van Avery Dennison, een uitzonderlijk reputabel en krachtig merk met bewezen materialen. Deze folie soort is een duurzame en milieubewuste keuze met een lange levensduur.  Binnen enkele dagen waren we klaar met het plakken van de folie.

Toro Belettering bied de volgende garanties met gevelbekleding:

  • 20 jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle oplevering op locatie
  • Milieuvriendelijk materiaal
Zwarte Gevel Wrap Woonpand - avery facade film voorgevel zwart aanvang project - Toro Belettering Zwarte Gevel Wrap Woonpand - avery facade film voorgevel zwart voltooid project - Toro Belettering
avery facade film gevel bekleding