Toepassingen


Glasfolie wordt op verschillende manieren gebruikt om de negatieve effecten van de zon tegen te gaan , zoals hitte, verblinding, UV-schade en vervaging. Door het minimaliseren van warmte, kan glasfolie de energie kosten verlagen en het comfort in uw auto, thuis en op kantoor verhogen. Automotive Folies


Raamfolie zorgt voor een comfortabelere rijervaring door minder schittering en de weerkaatsing van zonnewarmte. 

Bovendien vermindert het tot 99% van de schadelijke UV-stralen, waardoor het interieur uw huid en ogen worden beschermd tegen beschadiging.  Residentiële / commerciële folie


Een eigenschap van zonwerende folies is om uv-stralen te weerkaatsen, beschermt uw ​​huid en ogen tegen beschadiging en vertraagt ​​het vervagen van interieurmeubilair, tapijten, kunstwerken en andere waardevolle bezittingen.

Er zijn verschillende soorten raamfolie tinten of kleuren die de uitstraling van een huis of kantoor kunnen verbeteren en aanvullen. 

Bij bepaalde installaties kan raamfolie ook extra privacy bieden. Veiligheids- folie


Ongevallen met glas kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken, vooral in woonhuizen met kinderen. Veiligheidsfilm houdt effectief gebroken glas bij elkaar, waardoor de kans op letsel aanzienlijk wordt verkleind.

Veiligheids-folies zijn beschikbaar om vandalisme en diefstal te helpen voorkomen. Hoewel het iemand er niet helemaal van zou kunnen weerhouden om door het glas te breken, maakt de dikte van de film het moeilijker en tijdrovender om door het glas te komen.Dus het is inbraak vertragend. 


Anti-Graffiti Folie


Glas is duur om te vervangen nadat het beschadigd is door taggers of andere soorten vandalisme. 

Veel commerciële eigenaren van gebouwen kiezen onze verwijderbare anti-graffitifilm om hun glas te beschermen tegen schade veroorzaakt door graffiti en glassteen. 

Privacy folie , anti-inkijk of blindering folie, bescherm uw privacy

Waarom privacy folie?


Of het nu het kantoor van een dokter, een appartement of de badkamer is – er zijn plaatsen waar men niet gezien wil worden.

maar ook het daglicht niet wilt missen!

Glas heeft het grote voordeel dat je erdoor naar buiten kunt kijken, maar als je naar buiten kunt kijken, kun je ook naar binnen kijken. Op het moment dat dit een probleem wordt, moet er een oplossing gezocht worden.


De oplossing?


privacy folie, ook wel anti-inkijk folie genoemd.

Anti-Inkijk folie is een dunne zelfklevende raamfolie van polyester of vinyl die voorzien is van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas wordt belemmerd. Onze privacy beschermende folies zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals mat-wit, mat/etch, mat- grijs, mat-bronze mat-silver.